Як можна зробити сухарики на сковороді


Чим корисно їсти сухарики?

Також у хімічному складі містяться величезна кількість інших корисних речовин: вітаміни групи В; амінокислоти лізин та метіонін; мікроелементи – калій, натрій, магній, кальцій, залізо, фосфор.

Як виготовляють сухарики до пива на заводі?

Хліб має бути свіжим, мати дрібнопористу структуру і не кришитися. Житній чи пшеничний – залежить лише від побажання виробника. Готовий хліб нарізають, надаючи потрібної форми майбутнім сухарикам. Продукт, що вийшов, сушать у печах при температурі 180-190 градусів або обсмажують з додаванням масла.

Як правильно засушити сухарики?

Спершу розігрійте духовку до 200 градусів. Посоліть сухарі та поставте в духовку на 20-25 хвилин.. Обов'язково слідкуйте за процесом! Сухарі легко спалити, адже духовки у всіх різні.

Чим корисні сухарики?

Це залізо, кальцій, калій та йод, а також вітаміни РР, А, В, Е та Н. Найчастіше сухарі роблять із пшеничного хліба, але зустрічаються також житні та житньо-пшеничні. Так як вони засвоюються легше, ніж звичайний хліб, їх часто радять їсти при шлунково-кишкових розладах та інтоксикаціях.

ХРУЩІ СУХАРИКИ НА СКОВОРОДІ

Дуже смачні та хрусткі домашні сухарі у сковороді. Готується легко та швидко! Інгредієнти: Хліб – 150г Олія – ​​30г Сіль та суміш перців на смак Рада бачити вас на своєму каналі. Я дуже люблю готувати та …

Вам також може сподобатися

Більше від автора