Як правильно готувати заморожені картопляні зрази


Чи потрібно розморожувати картопляні зрази перед смаженням?

Спосіб приготування: На сковороду з температурою +150 ° С закладають напівфабрикати, не розморожуючи, і обсмажують із двох сторін до золотистої скоринки. Потім на повільному вогні доводять до готовності протягом 20-40 хвилин. Подають зі свіжою зеленню та соусами.

Скільки смажити заморожені картопляні зрази?

Смажити зрази потрібно на невеликому вогні протягом 3-5 хвилин до рум'яної скоринки з усіх боків, не накриваючи кришкою сковороду. Після цього готову страву можна подавати до столу з будь-яким салатом, запеченими овочами та соусами.

Скільки готуються заморожені зрази?

Готувати страву на пару потрібно приблизно 10-15 хвилин. Якщо вони були попередньо заморожені, то на 10 хвилин довше. Збережена копія

Як розігріти заморожені картопляні зрази?

Заморожені зрази (не розморожуючи) покласти на розігріту сковороду з маслом (на вогні трохи вище середнього) і обсмажити до рум'яної скоринки з двох боків. Потім зменшити вогонь і смажити на повільному вогні до готовності від 20 до 40 хвилин.

Як правильно приготувати заморожені картопляні зрази?

Як приготувати картопляні зрази в мультиварці – покроковий фото рецепт; Картопляні зрази із грибами; Як приготувати …

Вам також може сподобатися

Більше від автора