Як швидко приготувати мак для рулету

Як швидко подрібнити мак?

Як подрібнити мак покрокова інструкція з фото

  1. Крок 1. …
  2. Воду довести до кипіння. …
  3. Зняти з вогню, закрити кришкою та настояти протягом 20 хвилин.
  4. Перекласти мак у металеве сито з дрібними ґратами. …
  5. Пропустити набряклий мак тричі через м'ясорубку з дрібними ґратами.
  6. Мак подрібнений та готовий до роботи.

Як зробити макову начинку без блендера?

Як приготувати макову начинку Промитий мак перекладаємо в глибоку каструлю та заливаємо молоком. Відправляємо каструлю на плиту та доводимо до кипіння. Після закипання зменшуємо вогонь до мінімуму і періодично помішуючи, варимо близько 50 хвилин. Через 50 хвилин начинка виглядатиме приблизно отак. Збережена копія

Вам також може сподобатися

Більше від автора