Як замаринувати свинину в оцті швидко та смачно

Як правильно замаринувати м'ясо в оцті?

Нарізати м'ясо шматками, цибуля – великими кільцями, укласти шарами в каструлю, м'ясо поперчити. Виготовити маринад (змішати воду, сіль, оцет та цукор) та залити їм м'ясо, каструлю прибрати на ніч у холодильник. Збережена копіяПохожі

Що буде, якщо замаринувати м'ясо в оцті?

Оцет дійсно допомагає розм'якшувати білкові волокна, але вбиває весь аромат м'яса. За словами сушефа ресторану «Блок» Євгена Кочеткова, звичка робити маринад на основі оцту — це «пережиток минулого», який був необхідний, щоб приховати смак недостатньо якісного м'яса.

Вам також може сподобатися

Більше від автора