Як зробити шматок торта


Як найкраще розрізати торт?

Незалежно від того, як ви вирішили нарізати торт, дотримуйтесь одного дуже важливого правила – використовуйте тільки гострий кухонний ніж (відмінно підійде рибний або шефський). Попередньо його потрібно занурити в окріп або потримати кілька секунд над вогнем, це дозволить отримати красивіший і акуратніший зріз.

Як сфотографувати шматок торта?

Кращий ракурс для фотографій десертів – такий, наче солодощі перебувають перед людиною і прямо зараз можна скуштувати шматочок. Тобто, під кутом в 40 – 45 градусів, щоб було видно край ласощі та частково його верхівка. Якщо потрібно сфотографувати незвичайний декор верхівки торта, можна знімати десерт зверху.

Скільки потрібно торта на 1 особу?

Існує загальноприйнятий мінімум 150 р. солодкого частування на 1 гостя. Це усереднене значення, адже хтось з'їсть більше, а хтось і зовсім не торкнеться головної страви кондитерського столу. У середньому розраховувати вагу торта можна так: на 1 дорослого гостя 150-200 г.

Як правильно різати круглі торти?

Круглий або шестикутний торт з мінімальним декором зручно нарізати "ромашкою". Візьміть невелику миску або піалу та поставте на торт вгору дном так, щоб по центру верхівки надрукувалося коло. Обведіть коло ножем по периметру, а потім розділіть частину, що залишилася за колом, на рівні сегменти.

Як зробити шматок торта своїми руками: прості кроки та поради

У цій статті ми розповімо вам про прості кроки та поради, які допоможуть вам зробити шматок торта своїми руками, навіть якщо ви не …

Вам також може сподобатися

Більше від автора