Categories: Корисне

Що корисно їсти коли хворієш на застуду

У період поширення вірусних інфекцій та ризику захворіти на них перевагу варто віддати продуктам, що містять вітаміни А, С, цинк і кальцій: цитрусові, яблука, смородина, ківі, солодкий перець, квашена капуста, кріп, петрушка, зелена цибуля, буряк, нежир кисломолочні продукти (сир, сметана, молоко, …

Що є при застуді, щоб швидше одужати?

У списку продуктів, багатих на вітамін С, є:

  1. капуста білокачанна;
  2. перець болгарський;
  3. помідори, томатний сік;
  4. Червона смородина;
  5. Чорна смородина;
  6. яблука;
  7. цитрусові;
  8. шипшина;

Що не можна їсти під час застуди?

За словами лікаря-дієтолога Михайла Гінзбурга, під час застуди хворому не варто включати до меню солодощі, смажене м'ясо, холодне молоко та морозиво. Тяжка їжа навантажить ослаблений організм, тому сил на боротьбу з інфекцією не залишиться.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Химия для бассейна: залог чистоты и безопасности воды

Химия для бассейна играет ключевую роль в поддержании чистоты и безопасности воды. Если вода не…

1 день ago

Серебряные женские кольца: стиль и элегантность для каждой

Серебряные кольца всегда были символом изысканности и утонченного вкуса. Они подходят как для повседневной носки,…

1 день ago

Geox кросівки: Ідеальний вибір для будь-якої погоди

Geox – це відомий італійський бренд, що спеціалізується на виробництві взуття з інноваційними технологіями, які…

2 дні ago

Чугунный люк, ливнеприемник и колосник: непревзойденное качество и надежность

В современном строительстве и благоустройстве территорий элементы инфраструктуры имеют решающее значение для обеспечения долговечности и…

3 дні ago

Котлы отопления: Ваш надежный выбор для комфортного обогрева

Обогрев помещений — важный аспект комфорта в доме, особенно в холодное время года. Котлы отопления…

3 дні ago

Тактичний Ремінь: Переваги, Особливості та Вибір

Тактичний ремінь – це невід'ємний елемент екіпіровки для військових, поліцейських, охоронців і навіть для тих,…

3 дні ago