Categories: Корисне

Як зробити хліб із яйцями

Чи потрібно додавати яйце в тісто для хліба?

Зазвичай тісто для білого хліба не потребує добавки яєць. Винятком буде тісто з вадами структури. Занадто м'яке, що розпливається або липке тісто можна стабілізувати добавкою яєць, особливо яєчних жовтків у тісто.

Як правильно називається хліб обсмажений у яйці?

гренками У Росії смажений хліб у яйці називають грінками, у Німеччині – Arme Ritter, у Франції – Pain Perdu, а в США – French Toast. Як і назв, варіантів приготування грінок дуже багато: з травами, сиром, яйцем, часником, цукром.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

21 годину ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

21 годину ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago

Измерительные приборы: точность и контроль на каждом этапе строительства

Современное строительство, ремонт и производство невозможно представить без надежных инструментов для контроля качества. Именно поэтому…

5 днів ago

Чому важливо купити літню гуму вчасно

Перехід на сезонні шини — це питання безпеки та комфорту. Коли температура піднімається вище +7°C,…

5 днів ago