Скільки часу смажити індичку на сковороді?
Зміст:
Соковитий стейк з філе індички виходить при товщині 2-2,5 сантиметри. Щоб отримати ідеальний стейк, його бажано обсмажити по 2 хвилини з кожного боку на сильному вогні, щоб задати скоринки, після чого зменшити газ і готувати ще по 5-7 хвилин з кожного боку. Після обсмажування важливо дати стейку відпочити 5-7 хвилин.
Скільки часу гасити м'ясо індички?
Філе індички нарізати, викласти на сковороду і гасити на середньому вогні 10-15 хвилин.
Скільки часу потрібно для приготування індички?
Готується вона довше, ніж курка: за часом це зазвичай близько 1,5 години або 90 хвилин. Однак все залежить від того, яку частину м'яса ви використовуєте. Ніжне філе індички буде готове вже через 30-40 хвилин, а великі гомілки або стегна потрібно варити в каструлі не менше 2 годин або 120 хвилин.
Як зрозуміти що грудка індички готова?
Найпростіший спосіб перевірити птицю на готовність – використовувати ніж, вилку або зубочистку. Проткніть м'ясо в самій товстій частині (зазвичай це грудка або стегно), якщо лезо увійде легко, а з проколу виділятиметься прозорий сік, курка або індичка готові.
Грудка індички на сковороді – 7 смачних рецептів з фото, …
Як приготувати грудку індички на сковороді просто, швидко та смачно – дивіться у наших рецептах з фото! Знайти